SMETS OP MAAT

Vic MkII

VANAF €1965
koersfiets aero

Intro


Vic MkII

Je wenst een eigentijdse racefiets die reactief, performant, licht én uniek is? Onze 'Vic MkII' is je keuze. Een écht Belgisch product dat volledig op maat gebouwd is uit de lichtste stalen buizenset die er momenteel op de markt is.In staal? Ja, in staal. Men bouwt er al 120 jaar fietsen mee, dus dat bewijst al iets.

Maar er is meer: onze Vic MkII maken we met Columbus Spirit, de lichtste buizenset momenteel op de markt. Van Italiaanse makelij. Triple butted, dus sterk waar we de buizen aan mekaar lassen en ultradun in het midden ervan. Het balhoofd voorzien we van geïntegreerde lagers en een full carbon voorvork. Zo maken we je frame sterk en stijf, maar ook comfortabel. Hoe de fiets er gaat uitzien kies je voor een groot deel zelf. Er is keuze uit tientallen kleuren en nog veel meer uit wielsets, sturen, zadels, etc... Voor de afmontage werken we graag met Campagnolo, maar anderen zijn mogelijk. De bedoeling is dat we uiteindelijk een fiets bouwen die het dichtst aanleunt bij jouw droomfiets.

Maak een testrit Created with Sketch.

Specs


Vic MkII

Lightweight steel frame met Columbus Spirit tubing. Oversized, triple butted. Geïntegreerd 1 1/8" balhoofd. Columbus full carbon voorvork. 8 kleurencombinaties mogelijk. Handmade in Belgium.

GEOMETRY FRAME
Tailormade steel tubing, triple butted
WEIGHT FRAME WEIGHT FORK
1200 gr. 315 gr.
AVAILABLE SIZES BRAKES
Tailormade double pivot
koersfiets vooraanzicht

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Cogelsplein 26, 2100 Deurne (Antwerpen)

info@rijwielensmets.be

Tel 03 326 03 60