SMETS OP MAAT

Vic classic

VANAF €1895
koersfiets aero

Intro


Vic classic

Je houdt van de klassieke uitstraling van de racefietsen van weleer maar wil wel een betrouwbare fiets die vlot schakelt en krachtig remt? Wij bouwen onze 'Vic' voor jou op maat volgens traditioneel recept. De 1" buizenset van het Japanse 'Ishiwata' word met de hand gebraseerd in zogenaamde 'lugs'. Samen met de horizontale bovenbuis geeft dit de traditionele look, prachtig in z'n details. We voorzien de fiets van een stalen voorvork, desgewenst in chroom.

Opbouwen doen we graag met Campagnolo, maar ook anderen zijn mogelijk. Je kan voor wielsets kiezen uit verschillende merken zoals Ritchey, Campagnolo, ... of voor een handgebouwde set gaan.

Voor de afwerking kies jij je zadel, stuurtape, banden, ... en wij bouwen alles netjes op. Daarna rest je enkel nog te genieten van je nieuwe bolide!

Maak een testrit Created with Sketch.

Specs


Vic classic

Stalen frame gebouwd met een Ichiwata buizenset. Traditioneel dubbel driehoeksframe met lugs en stalen, gebogen voorvork. Stuur en stuurpen van het traditioneel quill type. Niet geschikt voor elektronisch schakelen.

GEOMETRY FRAME
Tailormade Steel tapered tubing
WEIGHT FRAME WEIGHT FORK
1500 gr. 450 gr.
AVAILABLE SIZES BRAKES
Tailormade double pivot
koersfiets vooraanzicht

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Cogelsplein 26, 2100 Deurne (Antwerpen)

info@rijwielensmets.be

Tel 03 326 03 60